Vi har lang erfaring og stor fagkunnskap innen sikkerhetsprodukter

PSSO AS er et fremtidsrettet sikkerhetsselskap som innehar høy kompetanse på fysisk sikring. Firmaet ble stiftet i 1991, og har solgt over 90.000 skap i Norge via forhandlere og direktesalg. Vi er beviste på kvalitet både innen konstruksjon, materiell, og låser, noe som gjenspeiles i produktene vi selger i dag.

PSSO AS utvikler kontinuerlig sine produkter og løsninger som gir kunden en optimal utnyttelse av produktene. Vi er markedsledende på våpenskap, og jobber hele tiden med å videreutvikle våre produkter på bakgrunn av tilbakemeldinger fra markedet. På denne måten er produktene våre godt gjennomtenkt med mange små detaljer som styrker kvaliteten på produktene.

PSSO AS utvikler i tillegg spesialløsninger til Departementene med Forsvar og Politiet som prioriterte grupper, basert på ønsker de måtte ha innenfor fysisk sikring. Dette relaterer seg til verdiskap, sikkerhetsskap, serversafer, nøkkelskap, mobil telefonskap, våpenskap, containere med NATO sertifisering mm.

Vi utfører service på hvelv, verdiskap, sikkerhetsskap mm.

Vi er opptatt av å opprettholde et profesjonelt renommé i markedet, og har derfor høy kvalitetssikring på våre produkter.

Vi har i tillegg et datterselskap som selger sikkerhetsløsninger til privatmarkedet, samt anbefaler kunder å henvende seg til våre agenter i Norge, deriblant XXL`s avdelinger i Norge.

Agenter og forhandlere har flere av våre produkter ute på egen lokasjon og selger skapene lokalt, noe som medvirker til at kunde sparer fraktkostnader på skapet ved å hente det på f. eks. XXL`s avdelinger.

https://nettbutikk.boligsikring.no

Vårt hovedkontor finner du i ASKER TEKNOLOGIPARK: PSSO AS, Solbråveien 41 Nedre plan, 1383 Asker.

Tlf: 66 90 42 00
E-post: post@psso.noo

PSSO AS har datterselskap i EU som tar seg av internasjonalt salg.

Vi har kontor i Tsjekkia, Praha.

CUBE Office Center

CSS s.r.o

Evropská 178,

160 00 Praha 6,

Tsjekkia

PSSO AS er bedriftsmedlem i Norsk Sikkerhetsforening.

Les mer her

PSSO AS er medlem i RENAS og opfyller krav ihht. avfallsforskriften kapittel 1.

Les mer her

Kåret til Gaselle-bedrift 2011